NAXJA Forums -::- North American XJ Association  

Go Back   NAXJA Forums -::- North American XJ Association > NAXJA Unibody Jeep Technical Forums > Jeep Cherokee XJ (1984 - 2001) > OEM Tech Discussion
HOME Member FAQ Sponsor Info Rules Bylaws E-Mail

OEM Tech Discussion Forum for OEM (Original Equipment) or stock XJs and MJs.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 4th, 2016, 10:46
andysobo andysobo is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Jan 2016
Location: Hatfield PA
Posts: 2
1990 Jeep Wagoneer Limited

Hi everyone, I am new and already like this site. My question is on my 90' Wagoneer Limited my instrument cluster stopped working. Purchased a used one and same problem. Now going after the instrument panel relay but not sure where it is under hood as there are other relays near it. Can anyone help and/or a diagram of the relays under the hood. Thank you in advance.
Andysobo
Reply With Quote
  #2  
Old January 4th, 2016, 17:16
8Mud's Avatar
8Mud 8Mud is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Sep 2003
Location: Central Germany
Posts: 8,598
Re: 1990 Jeep Wagoneer Limited

There is no instrument panel relay. Check your gauges fuse for voltage, both sides of the fuse. Check the white wire with a black stripe at pin 6 on the instrument cluster connection for voltage with the key in the run position.

Check your ignition switch connector for scorching.

If all the gauges are out it is likely to be a voltage in problem and not a ground problem.
Reply With Quote
  #3  
Old January 6th, 2016, 15:43
Ecomike's Avatar
Ecomike Ecomike is offline
NAXJA# 2091
 
Join Date: Dec 2006
Location: MilkyWay Galaxy
Posts: 15,350
Re: 1990 Jeep Wagoneer Limited

Good advise!!!!
__________________
Quote=8Mud: "Go ahead and put up the best fence you can build, I'll bet on some Mexican with a few dollars of nails and a pile of scrap lumber."
34 MPG , '85 2WD Cherokee Pioneer with custom installed, 64 hp, 2.2 L Nissan SD22 Diesel 5 spd Manual; & 4 Renix XJs, '87 Wagoneer 4.0, 4WD, 89-Cherokee, 4WD, '87 Cherokee 2WD, & '89 Cherokee Pioneer 2WD, all 4dr. #2091
Reply With Quote
  #4  
Old January 12th, 2016, 09:52
andysobo andysobo is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Jan 2016
Location: Hatfield PA
Posts: 2
Re: 1990 Jeep Wagoneer Limited

Quote:
Originally Posted by 8Mud View Post
There is no instrument panel relay. Check your gauges fuse for voltage, both sides of the fuse. Check the white wire with a black stripe at pin 6 on the instrument cluster connection for voltage with the key in the run position.

Check your ignition switch connector for scorching.

If all the gauges are out it is likely to be a voltage in problem and not a ground problem.
Thank you for the info. I will check and get back to you.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1990 Jeep Wagoneer Limited Problems overflow OEM Tech Discussion 9 February 18th, 2009 15:58
1990 Wagoneer Limited- lower control arm mount broken Kyle_South_Park OEM Tech Discussion 2 February 16th, 2009 06:43
1990 Wagoneer Limited XJ Fender Issue Kyle_South_Park Paint and Bodywork forum 4 February 7th, 2009 18:39
maximum tire size on a stock 1990 Jeep Wagoneer Limited (XJ BODY) jeepxjfan2004 NorthWest Chapter 25 March 16th, 2007 10:30


All times are GMT -7. The time now is 19:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
NAXJA and NAXJA logo's Copyright NAXJA. All content/images Copyright NAXJA 1999-2014