NAXJA Forums -::- North American XJ Association  

Go Back   NAXJA Forums -::- North American XJ Association > NAXJA Unibody Jeep Technical Forums > Jeep Grand Cherokee > ZJ and WJ Grand Cherokees (1993 - 2004)
HOME Member FAQ Sponsor Info Rules Bylaws E-Mail

ZJ and WJ Grand Cherokees (1993 - 2004) Technical forum for the classic ZJ and WJ Grand Cherokees.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old November 22nd, 2021, 09:38
Da XJ nut's Avatar
Da XJ nut Da XJ nut is offline
NAXJA Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Lower Alabama a.k.a Hades
Posts: 88
None operational V.I.C.

Anyone on here have any idea about what cause the V.I.C (vehicle information center) to not work at all. My overhead display works when it wants to, my auto air comes on when it wants when it is in the off position and speedo works right half the time, the other half the time it never reads over 30 when I'm running with traffic on interstate 65+ MPH. any ideas on my electrical gremlins being related somehow or what could be causing my issues. I've had this 1993 ZJ limited 4.0 for about 4 months now. I've fixed the blower, exhaust leaks, swapped axles and installed 3.5" lift with 31 x 10.50 mud tires. none of my mods have cause the per existing problems
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
NAXJA and NAXJA logo's Copyright NAXJA. All content/images Copyright NAXJA 1999-2014