NAXJA Forums -::- North American XJ Association  

Go Back   NAXJA Forums -::- North American XJ Association > NAXJA Unibody Jeep Technical Forums > Jeep Cherokee XJ (1984 - 2001) > OEM Tech Discussion
HOME Member FAQ Sponsor Info Rules Bylaws E-Mail

OEM Tech Discussion Forum for OEM (Original Equipment) or stock XJs and MJs.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old February 16th, 2008, 22:14
moparjim1987's Avatar
moparjim1987 moparjim1987 is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Dec 2007
Location: pennsylvania
Posts: 183
Ughhhhh!!! Now i'm pulling my hair out.....

Ok...now i've posted a couple of times before about my cherokee's crappy running situation. I'll give you a rundown on what i have done so far: when i got it, i cleaned the throttle plate and ran seafoam through the intake system. then i replaced the tps, cts, cps, and the evap purge solenoid. then today, i checked the fuel pressure and it held steady as a rock, @ 45-50 lbs. So basically what my problem is, is i will take the truck for a drive, then shut it off, wait for about 10-20 mins, then when i go to start it, after about 1 minute of running it starts stumbling and idiling really low, like 350-400 rpms. then i can goose the throttle and it clears up and runs fine. then when you go to drive, it runs out first gear fine then when it hits second, it acts like you cut the fuel pressure in half and it stumbles again but if you let off the gas, it runs fine and then it never does it until you shut the truck off. i appriciate any and all help on this matter.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELLLLLLLP!!! Stumble at idle. Pulling my hair out!!! RANSOM OEM Tech Discussion 6 October 14th, 2007 07:08
I'm Losing My Hair!! Yucca-Man Colorado Chapter 15 March 25th, 2007 12:15
Goodbye Hair Ramsey Non-Tech / Off Topic 106 October 27th, 2006 14:01
Tesla...The car...not the hair band! Gil BullyKatz Non-Tech / Off Topic 19 October 1st, 2006 07:44
Opie? When did you cut your hair? DrMoab Non-Tech / Off Topic 17 July 11th, 2006 11:48


All times are GMT -7. The time now is 11:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
NAXJA and NAXJA logo's Copyright NAXJA. All content/images Copyright NAXJA 1999-2014