NAXJA Forums -::- North American XJ Association  

Go Back   NAXJA Forums -::- North American XJ Association > NAXJA Unibody Jeep Technical Forums > Jeep Cherokee XJ (1984 - 2001) > Modified Tech Discussion
HOME Member FAQ Sponsor Info Rules Bylaws E-Mail

Modified Tech Discussion Forum for Tech related discussion for Modified XJ's and MJ's.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old August 6th, 2019, 20:04
fordraceboy fordraceboy is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Aug 2008
Location: oregon
Posts: 30
Re: Motor Block Mount Breakage

The first time I broke bolts on the passenger side was going over railroad tracks. My Jeep has never seen off-road at this point. The second time was shortly after I got back from my second trip to the Rubicon.(I did have a failed DS mount that may have added to the stress on the opposite side. ��*♂️ I was lucky the first time and got the broken bolts out (granted I pulled the engine) The second time I said screw it and went with Brown Dog motor plates as opposed to pulling the engine again. I do worry about the passenger side breaking again, and am looking to build a bracket that will grab the oil pan rail and back to the MM through bolt.

PS- if anyone’s seen such a bracket already out there, I’d love to know about it. Not sure if I’ll have time to get something dabbed up before my next outing...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motor Mount bracket bolts sheared off in block SavedDad OEM Tech Discussion 11 July 20th, 2018 00:51
Motor mount bolts broken off in the block... WrenchMonkey OEM Tech Discussion 40 June 23rd, 2013 10:29
So my motor mount snapped off the block xDUMPTRUCKx SoCal Chapter 58 December 1st, 2008 09:36
not just another motor mount problem. another block bites the dust. sharq OEM Tech Discussion 2 November 8th, 2007 21:50
99-01 Bad motor mount boss' on block? Angus Modified Tech Discussion 5 May 4th, 2006 14:19


All times are GMT -7. The time now is 17:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
NAXJA and NAXJA logo's Copyright NAXJA. All content/images Copyright NAXJA 1999-2014