NAXJA Forums -::- North American XJ Association  

Go Back   NAXJA Forums -::- North American XJ Association > NAXJA Unibody Jeep Technical Forums > Jeep Cherokee XJ (1984 - 2001) > OEM Tech Discussion
HOME Member FAQ Sponsor Info Rules Bylaws E-Mail

OEM Tech Discussion Forum for OEM (Original Equipment) or stock XJs and MJs.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 20th, 2005, 19:34
hangubus's Avatar
hangubus hangubus is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Feb 2005
Location: California
Posts: 63
electric problem

--------------------------------------------------------------------------------

I bought a 91 lerado a few months ago... when i first got it it the e-break indicator was on when the e-break was not set and the light would go off when i set it, but sometimes it would work too... Also the 4-wheel drive indicator worked on and off...and it was hard to get out of 4-wheel sometimes. the light would show i was out of 4x4 but it would still be in it.

the cd player and spedometer stopped working for like half a day......the cruise control never worked. soo i have been just living with this little electric thing because im still paying the car off.......but yesterday when i turned the key to open the dorr the alard went off (which i dont have a remote for and it has never done this before) and it would not go off and then she could not start it and it kept making a little clicking sound and then after a while it just started.... if you have had any problems like this or have any suggestion please let me know what you think i should do, the cheaper the better....i cant afford it thanks


oh the Abs check light is on too and the breaks are really hard to push sometimes...... could this be related? i dont think soo cause the systom is a pos i hear
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Idiot Emergancy Brake Light Problem RedBull OEM Tech Discussion 6 January 19th, 2004 13:57
vaccum connector problem. need help. dellstopjeep OEM Tech Discussion 1 January 14th, 2004 07:34
My Drum Brake Bind problem now resolved Jeep'nD OEM Tech Discussion 2 January 8th, 2004 18:36
electric problem with the xj goin4wheelin Modified Tech Discussion 5 August 29th, 2003 18:14
Hey crash ..leaf spring help VegasAnthony Sierra Chapter 7 September 6th, 2002 14:32


All times are GMT -7. The time now is 23:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
NAXJA and NAXJA logo's Copyright NAXJA. All content/images Copyright NAXJA 1999-2014