NAXJA Forums -::- North American XJ Association  

Go Back   NAXJA Forums -::- North American XJ Association > NAXJA Unibody Jeep Technical Forums > Jeep Cherokee XJ (1984 - 2001) > OEM Tech Discussion
HOME Member FAQ Sponsor Info Rules Bylaws E-Mail

OEM Tech Discussion Forum for OEM (Original Equipment) or stock XJs and MJs.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 21st, 2017, 22:02
zachtyler zachtyler is offline
NAXJA Forum User
 
Join Date: Aug 2016
Location: California
Posts: 33
Running hot? Or gauge issue?

delete

Last edited by zachtyler; August 21st, 2017 at 22:03. Reason: double post
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gauge Issue Mr. Roboto OEM Tech Discussion 5 September 13th, 2010 10:35
Odd temp gauge issue??? RCP Phx OEM Tech Discussion 15 March 15th, 2010 11:07
Will not stay running (not normal running issue) bigbadwolf54 OEM Tech Discussion 5 August 26th, 2007 13:07
temp gauge issue nickangus OEM Tech Discussion 7 December 19th, 2006 19:30
Oil Pressure Gauge Issue Kittrell OEM Tech Discussion 7 October 26th, 2004 09:45


All times are GMT -7. The time now is 14:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
NAXJA and NAXJA logo's Copyright NAXJA. All content/images Copyright NAXJA 1999-2014